22 december 2017

Anthony de Jonge

Mensen helpen, dat is één van mijn drijfveren als mediator. Ik vind het van enorm belang dat een conflict moet worden opgelost op de manier die bij u past. Menselijk maatwerk. Geen enkel conflict is hetzelfde en elk conflict vraagt om een andere oplossing. Met meer dan 25 jaar professionele “conflict”ervaring weet ik hoe belangrijk mediation kan zijn. Te vaak zie je hoe zaken door niet praten, elkaar niet begrijpen of advocatuur onnodig uit de hand lopen. Zaken waar mediation een (snelle) oplossing kan bieden. Daarom ben ik ook mediator geworden. Privé heb ik de voordelen van mediation mogen ervaren. Als gescheiden vader ben ik in aanraking gekomen met mediation. Voor die tijd vrij ongebruikelijk. Mediation heeft ons geholpen alles op een rij te zetten zodat we de juiste beslissingen konden nemen. Uit elkaar gaan hoeft niet als grootste vrienden, maar ook niet als nog grotere vijanden. Als mediator help ik jullie jullie belangen naar boven te halen en begeleid jullie naar een realistische op maat gemaakte werkbare oplossing. Samen met Siebolt hanteren wij verschillende manieren om jullie te helpen het conflict tot een goed einde te brengen.