24 november 2017

Tarieven

Van der Brug & De Jonge ziet mediation als duurzaam en betaalbaar alternatief voor advocatuur en juridische procedures. Daarom betaald u bij BJ Mediation niet voor poespas.  No nonsense, betrouwbaar en met menselijke maat voor u bemiddelen, daar staat Van der Brug & De Jonge voor.

Voor onze diensten kunt u per uur betalen.  Het is bij mediation gangbaar dat het uurtarief door de partijen 50/50 wordt gedeeld. Maar dit kan natuurlijk ook in andere verhoudingen. Het is ook mogelijk dat één van de partijen alle kosten betaald. De verdeling van de kosten wordt van te voren besproken zodat dit voor iedereen helder is.

U betaalt ons per uur. De uren buiten de sessies om worden per minuut verrekend. U ziet precies hoe lang wij met het papier- en ander werk in uw zaak bezig zijn geweest. Een mediationsessie duurt meestal anderhalf tot twee uur. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ons uurtarief is €125, per uur (incl. btw)

Scheidingsmediation
Bij scheidingsmediation hebben wij het eerste half uur een vrijblijvend gesprek over wat u wilt/zoekt en wat wij voor u kunnen betekenen. Als wij niets voor u kunnen betekenen of denken dat mediation de verkeerde weg dan geven wij dit aan. In dit gesprek kunnen wij ook een indicatie geven hoeveel tijd we ongeveer nodig denken te hebben voor de mediation.

Uurtarief
Bij het uurtarief betaald u alleen wat wij voor u doen. Alles wat u zelf regelt hoeft u niet te betalen. Dit kan dus voordeliger voor u zijn dan een pakket. Met name voor mensen die onderdelen van de scheiding zelf regelen (bv opstellen ouderschapsplan) of veel zelf uitzoeken is dit de beste weg om te volgen.

Uurtarief bij scheiding:
€62,50 per partij per uur (incl btw).

Pakket:
Sommige mensen hebben behoefte aan duidelijkheid en zien door de bomen het bos niet meer. Hiervoor hebben wij een pakket samengesteld. Stap voor stap wordt u samen door uw scheiding geloodst.

Wij hebben t.b.v. scheidingen twee pakketten samengesteld:
– de kosten voor dit pakket zijn: totaal €798,- (incl btw) per partij*
In dit pakket zit het volgende: financiële berekening (door financieel specialist), alimentatieberekening, scheidingsovereenkomst, 5 sessies mediation
– Indien u kinderen heeft is het pakket  €978,- (incl btw) per partij*
In dit pakket zit het volgende: financiële berekening (door financieel specialist), (kinder)alimentatieberekening, ouderschapsplan en scheidingsovereenkomst, 5 sessies mediation + 2 uur extra met een professionele kindercoach!!
* Vraag naar de voorwaarden rondom het pakket