24 november 2017

Tarieven

Mediation bij Van der Brug & De Jonge is niet duur. Vergeleken met andere mediators hanteren wij betaalbare tarieven. Veel mediators vragen tegenwoordig “advocatentarieven”. In onze ogen is mediation ontstaan als betaalbaar en duurzaam alternatief voor advocaten en rechtspraak. Bij BJ Mediation betaalt u niet voor dure pakken, kantoren en auto’s. U krijgt gewoon waar voor uw geld. No nonsense, betrouwbaar, eerlijk en met menselijke maat voor u bemiddelen. Daar staat Van der Brug & De Jonge voor.

Voor onze diensten kunt u per uur betalen. Bij mediation is het gangbaar dat het uurtarief door beide partijen 50/50 wordt gedeeld. Dit mag ook in andere verhoudingen. Ook kan één van de partijen alle kosten betalen. Dit wordt van te voren besproken zodat voor iedereen helder is. Alles is bespreekbaar.

U betaalt per uur wat wij voor u doen. De uren buiten de sessies om worden per minuut verrekend. U ziet precies hoe lang wij met het papier- en ander werk in uw zaak bezig zijn geweest. Een mediationsessie duurt meestal anderhalf uur tot twee uur. Dit hangt af van het probleem. In zakelijke conflicten komen we in één sessie van een uur vaak een heel eind. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ons uurtarief is €125, per uur (incl. btw)

Scheidingsmediation
Bij scheidingsmediation hebben wij het eerste half uur een vrijblijvend gesprek over wat u wilt/zoekt en wat wij voor u kunnen betekenen. Als wij niets voor u kunnen betekenen of denken dat mediation de verkeerde weg is dan hoort u dat van ons. Als in dat half uur blijkt dat u met ons in zee wilt gaan dan krijgt u gedurende de mediation een uur gratis. In dit gesprek schatten wij ook in hoeveel tijd we ongeveer nodig denken te hebben.

Bij het uur tarief betaald u alleen wat wij voor u doen. Alles wat u zelf regelt hoeft u niet te betalen. Dit kan dus voordeliger voor u zijn dan een pakket. Met name voor mensen die onderdelen van de scheiding zelf regelen (bv opstellen ouderschapsplan) of veel zelf uitzoeken is dit de beste weg om te volgen.

Uurtarief bij scheiding:
€62,50 per partij per uur (incl btw).

Pakket:
Sommige mensen hebben behoefte aan meer duidelijkheid en zien door de bomen het bos niet meer. Hiervoor hebben wij een pakket samengesteld. Stap voor stap wordt u samen door uw scheiding geloodst.

Wij hebben t.b.v. scheidingen twee pakketten samengesteld:
– de kosten voor dit pakket zijn: totaal €798,- (incl btw) per partij*
In dit pakket zit het volgende: financiële berekening (door financieel specialist), alimentatieberekening, scheidingsovereenkomst, 5 sessies mediation
– Indien u kinderen heeft is het pakket  €878,- (incl btw) per partij*
In dit pakket zit het volgende: financiële berekening (door financieel specialist), (kinder)alimentatieberekening, ouderschapsplan en scheidingsovereenkomst, 5 sessies mediation + 2 uur extra met een professionele kindercoach!!
* Vraag naar de voorwaarden rondom het pakket